Meer resultaten voor verpleegkundige bbl

verpleegkundige bbl
Mbo Verpleegkunde in 3 jaar bbl.
Mbo Verpleegkunde in 3 jaar bbl. Mbo Verpleegkunde in 3 jaar bbl. Pagina inhoud gebruik notepad voor kopieren vanuit ms word. In de 3-jarige mbo-opleiding Verpleegkunde combineer je werken en leren waardoor je als verpleegkundige al snel van grote betekenis bent voor alle patiënten van het UMC Utrecht. Wat ga je doen? Als verpleegkundige is geen dag hetzelfde. Het ene moment voer je basistaken uit, zoals wassen, aankleden, bedden verschonen en eten uitdelen. Even later ben je betrokken bij complexere behandelingen van de patiënt, zoals wondverzorging, sonde inbrengen of stervensbegeleiding. Uiteraard hoef je dat allemaal niet meteen te kunnen. Wij leiden jou op. De opleiding start met een beroepsvoorbereidende periode BVP van zeven maanden.
Leerling Verpleegkundige vacatures oktober 2020 Indeed.nl.
BBL opleiding tot Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige St. Stichting TanteLouise 38., Bergen op Zoom. Daarom volstaat niet alleen de juiste vooropleiding minimaal MAVO/VMBO-K, we zoeken vooral aankomend leerlingen met het hart op de juiste plaats. 23 dagen geleden. Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren. Een afgerond verpleegkundige opleiding niveau 4 met in de vooropleiding één exact vak. We zijn op zoek naar enthousiaste toekomstige operatieassistenten die in. Meer dan 30 dagen geleden. Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren. Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ziekenhuis Amstelland Vacatures in Amstelveen.
Mbo-verpleegkundige bbl.
Op deze pagina vind je de volledige wettelijke vooropleidingseisen voor een niveau 4 opleiding. Je hebt ook een verklaring omtrent gedrag VOG van de gemeente nodig. Een Hepatitis-B inenting wordt vanuit school geregeld en vergoed. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we of deze opleiding bij je past. Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je werken bij een erkend leerbedrijf. Werk je niet bij zon bedrijf, dan bieden we je hulp bij het vinden van een geschikte leerwerkplek. Je gaat zelf op zoek. Kijk voor een overzicht van erkende leerbedrijven en meer informatie over de arbeidsmarkt, stages en beroepen op www.s-bb.nl. Je kunt ook kijken op www.brabantzorg.net. Doorstroomtraject of maatwerktraject. Heb je een diploma VZIG / MZ dan kun je in aanmerking komen voor het doorstroomtraject en in 2 jaar je diploma halen. Er kan ook een maatwerktraject worden gemaakt voor zij-instromers waarvan de duur afhankelijk is van werkervaring en vooropleiding. We bekijken samen met jou en je werkgever de mogelijkheden. Jouw studie: Mbo-verpleegkundige bbl.

Contacteer ons