Op zoek naar obstetrie verpleegkundige opleiding?

obstetrie verpleegkundige opleiding
Obstetrie Gynaecologie Verpleegkundige vacatures en werk september 2020 Indeed.nl.
Je bent gediplomeerd HBO-verpleegkundige, aangevuld met de Obstetrie opleiding. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Deta-Care Vacatures in Rotterdam. 2.453 3.664 per maand. Ben je obstetrie verpleegkundige, die graag wil uitblinken in persoonlijke en gezinsgerichte zorg?
Opleiding obstetrie.
Je moet in geval van nood snel kunnen inschatten hoe ernstig de situatie is en doortastend kunnen handelen. Een obstetrisch verpleegkundige werkt zeer zorgvuldig. Dat is belangrijk bij bijvoorbeeld het bedienen en aansluiten van apparatuur, het aanleggen van een infuus of het toedienen van een injectie. Opleiding tot obstetrieverpleegkundige.
Opleiding tot obstetrieverpleegkundige OLVG.
Wil jij je specialiseren in de zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Tijdens de opleiding tot obstetrieverpleegkundige leer je alle kennis en vaardigheden om verpleegkundige zorg te kunnen bieden aan de zwangere vrouw, de barende vrouw, de kraamvrouw en het ongeboren kind.
Obstetrieverpleegkundige Catharina Ziekenhuis.
Je komt in aanmerking voor het volgen van de opleiding tot obstetrieverpleegkundige als je in het bezit bent van een diploma HBO of MBO-Verpleegkundige. Na een voorwerkperiode van minimaal 1 jaar kijken we of je de competenties bezit om de vervolgopleiding Obstetrie te gaan doen.
Obstetrie Verpleegkundige vacatures en werk september 2020 Indeed.nl.
Algemeen verpleegkundige obstetrie gynaecologie nieuw. 2.551 3.225 per maand. Het unieke aan werken op de afdeling obstetrie gynaecologie is dat wij verpleegkundige de mogelijkheid bieden om de opleiding tot obstetrie verpleegkundige te. 6 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor HagaZiekenhuis Vacatures in Den Haag.
Obstetrie Verpleegkundige Vacatures Vacatures.nl.
Voor een ziekenhuis in de omgeving van Utrecht ben ik op zoek naar een obstetrie verpleegkundige. In het bezit van verpleegkundige opleiding en obstetrie aantekening BIG. 1 uur geleden meer. Toon alle vacatures in Utrecht. Obstetrie verpleegkundige in opleiding. Erasmus MC Rotterdam.
Vervolgopleiding Obstetrie Verpleegkundige OBST Radboudumc.
sluit het menu. sluit dialoogfunctionaliteit af ga terug naar vorige stap. print pagina deel pagina. Scholing Vervolgopleiding Obstetrie Verpleegkundige OBST. Welkom bij Onderwijs waar ben je naar op zoek? een opleiding, training, cursus of coaching. Onderwijs Scholingen Vervolgopleiding Obstetrie Verpleegkundige OBST.

Contacteer ons