Meer resultaten voor management opleiding hbo deeltijd

management opleiding hbo deeltijd
Bouwmanagement Technische opleidingen HTI Amsterdam Deeltijd HBO bouwopleidingen.
De studenten van Bouwmanagement BUMI zijn in het bezit van een diploma HTI Bouwkunde, diploma hbo Bouwkunde, diploma hbo Civiel, diploma TU Bouwkunde of diploma TU Civiel. Studenten met een gelijkwaardig werk, denk en kennisniveau kunnen onder voorwaarden instromen. Dit wordt vastgesteld aan de hand van een Persoonlijke Ontwikkel Scan, inclusief een intakegesprek. Studieprogramma deeltijd opleiding Bouwmanagement. De opleiding Bouwmanagement BUMI duurt twee jaar. We werken in de opleiding aan de hand van het 4i-principe.: Door de inzet van docenten, trainers en sprekers die ervaring hebben op hun vakgebied, word je geïnformeerd en geïnspireerd. Vervolgens integreer je deze informatie door het maken van opdrachten en implementeer je het geheel door in je werkpraktijk de praktijkopdrachten uit te voeren. In het tweede jaar wordt de projectopdracht uitgewerkt en wordt afgesloten met een professioneel interview. Binnen het programma wordt van je verwacht dat je zelfstandig aan de slag gaat met de aangeboden literatuur, verbanden kunt leggen tussen de verschillende sprekers, trainers en docenten, colleges, workshops en bedrijfsbezoeken. Studieopbouw Bouwmanagement BUMI. De themas die aan bod komen zijn.: Bouwkosten en planning o.a. begrotingen, haalbaarheidsstudies, risicoanalyses. integratie van systemen, constructieve systemen, milieubelasting. Management in de bouw o.a.
management
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Software en ICT. Zoekmachine marketing SEO / SEA. Marketing en Sales. NHL Stenden Hogeschool. Zorg en Welzijn. Hotel en Eventmanagement. Uw aanbod online? Uw opleidingen / cursussen plaatsen?
management
Nieuw en uniek in Nederland: Associate degree Juridisch medewerker Mr. Online.
In september start de tweejarige hbo-opleiding Associate degree Juridisch medewerker bij HAN Deeltijdstudies Economie, Management Recht. Het is de eerste Associate degree Ad gericht op het civiele recht en het bestuursrecht en daarmee een unieke opleiding in Nederland. De erkende graad Associate degree is sterk gericht op het werkveld en sluit aan op de behoefte van het bedrijfsleven aan meer hoger opgeleiden. Waarom de Ad Juridisch medewerker? Uit consultatie van het werkveld blijkt dat er voor de uitvoering van juridische werkzaamheden een grote vraag is naar hoger juridisch geschoolde medewerkers vanwege de toenemende complexiteit van juridische werkzaamheden, legt Elly van Exel uit, opleidingscoördinator HBO-Rechten deeltijd bij de HAN.
fysiotherapietransvaalbuurt.nl
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Health Social Work Associate degree. In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Health Social Work volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal. Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal. Health Social Work Associate degree. Hoe kun je kwetsbare mensen in onze samenleving zo goed en zelfstandig mogelijk laten leven? Vanaf september 2021 wordt deze opleiding in deeltijd aangeboden. Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen. Human Resource Management. Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Als HRM'er' begeleid je mensen bij alle aspecten van hun loopbaan. Voltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen. Human Resource Management Associate degree. In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Human Resource Management volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal. Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal. Informatica Associate degree. In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Informatica volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal. Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal. Til je leidinggevende kwaliteiten naar een hoger niveau met de post-hbo opleiding Inspirerend Leiderschap. Cursus / 1 jaar / NL / Vlissingen.
Gilde Opleidingen.
Van" kleins af aan wil ik mensen helpen. Vandaar de keuze voor deze opleiding. Het is precies zoals ik me voorstelde. De sfeer op school is heel goed. Misschien gek, maar ik vind alles leuk aan de opleiding." Jordy, student Software Developer. Gilde ICT College. Deze" opleiding is precies wat ik wil. Websites bouwen vind ik te gek. Vooral de technische kant, maar het design ontwerpen is ook leuk." Vera, student Allround Schoonheidsspecialist. Gilde Wellness Beauty College. De" opleiding bevalt heel goed. Docenten helpen waar ze kunnen. Je kunt echt het verschil maken in ons vak. Een nagelstudio aan huis lijkt me wel wat." Ivo, student Manager Transport en Logistiek. Gilde Logistiek College. Logistiek, dát is mijn wereld! Er is altijd werk. Als je denkt even niets om handen te hebben, moet ergens anders iets oplossen. Lieve, student Onderwijsassistent. Gilde School voor Pedagogiek. Als" ik mijn diploma heb behaald ga ik hbo Pedagogiek doen. Lijkt me te gek om later een bedrijf te hebben waarmee ik kinderen met problemen thuis of op school kan helpen." Kay, student Verpleegkundige Top-Opleiding.
Associate degree Avans Hogeschool.
Werken bij Avans. Zoeken Search Close search. Voltijd / Duaal. Voltijd / Duaal. Rondleidingen op locatie. Magazine en flyer. Studie en buitenland. Ouders en studiekeuze. Uitleg hbo termen. Voltijd deeltijd duaal. Bachelor en master. Major en minor. Info voor decanen. Voorlichting op maat. Verberg het menu. Jij hebt je mbo 4-diploma op zak en wilt doorstuderen. Of je werkt en hebt een drukke baan, een druk sociaal leven en je wilt een opleiding volgen. Maar 4 jaar vind je te lang. Kies dan voor een Associate degree Ad en studeer na 2 jaar af.
ROC Midden Nederland.
Aanmelden mbo of vavo-opleiding. Kies je opleiding en meld je aan! Vragen over je studiekeuze? We helpen je graag verder! Werken en leren? Bekijk de mogelijkheden. De beste route naar het hbo! Check onze mhbo-opleidingen en webinar op 13 april. Online open avonden 7 t/m 10 juni. Meld je nu aan! Online open avonden. Welkom bij ROC Midden Nederland. We verzorgen middelbaar beroepsonderwijs mbo, voortgezet algemeen volwassenonderwijs vavo en bedrijfsopleidingen in Amersfoort, Nieuwegein en Utrecht.
Master Zorgmanagement deeltijd Erasmus University Rotterdam.
Master Zorgmanagement deeltijd. Heb jij hart voor de gezondheidszorg en passie voor organisatie en management? Ambieer jij een carrière als een kritisch denkende manager in de zorg? Dan is deze master zeker iets voor jou. Meer over de inhoud van deze opleiding.
Deco Home de specialist voor je thuis verf-behang-raamdecoratie-vloeren.
Neem hiervoor contact op.: Kies een winkel in de buurt. Haal de beste kwaliteit in huis met Deco Home. Op zoek naar inspiratie voor uw verf, behang, vloer, of raamdecoratieproject? Laat je door professionals adviseren in één van onze winkels.
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Je wilt leidinggeven, verantwoordelijkheid nemen en sturing geven. Verder lezen HBO Management. Voor welke opleiding je kiest is afhankelijk van je ambitie en je carrièrewensen. Heb je meer interesse in een commerciële functie of trekt algemeen management je juist? Eén ding is zeker: met de deeltijd managementopleidingen van Avans Deeltijd kom je verder in je loopbaan. Bekijk hieronder onder andere de deeltijd opleiding Human Resource Management en de deeltijd opleiding Bestuurskunde. Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie. Niveau: Bachelor Locaties: Breda Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Bedrijfskunde Associate degree. Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf. Niveau: Associate degree Locaties: Breda Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus.
Management beleid en buitenruimte deeltijd Aeres Hogeschool Dronten.
Maar dat lukt nu goed." Marco Woudstra, student Management, beleid buitenruimte. Om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van jouw studiekeuze, bieden we verschillende voorlichtingsactiviteiten aan. Bekijk ze hier. Hoeveel kost deze studie? Lees hier meer over de hoogte van het collegegeld. Een tegemoetkoming voor de studiekosten is in sommige gevallen mogelijk. Wil je je inschrijven? Inschrijven voor deze studie doe je via de website van Studielink. Zijn deze studies ook iets voor jou? Deeltijd Ad: Ondernemerschap.
Deeltijdopleidingen HvA. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTu
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijdopleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.

Contacteer ons